



- Stock: În Stoc
Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g - la comenzi peste 150 lei
Mustar pudra 50g+Foi dafin pudra 50g+Boia iute 50g+Cocktail fructe 100g x 2buc - la peste 300 lei
Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 15 Iulie)
Produs certificat BIO.
Ingrediente: fulgi quinoa bio, fulgi hrisca bio.
Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud si contine toti aminoacizii esentiali. In consecinta, este o proteina completa, dar este mai usor de digerat decat proteina din carne si are un continut infinit mai scazut de grasime decat cele mai multe tipuri de carne. Cu gust delicat si valori nutritionale deosebite, contine cei 8 aminoacizi esentiali si este o sursa de Ca, K, Zn, Fe, Mg si vitamine din complexul B. Inlocuieste orezul in preparate ca: pilaf, garnituri, umpluturi sau deserturi. Isi mareste volumul de 4 ori. Considerat aliment de baza in civilizatia incasa, astazi se cunosc peste 1800 de varietati de quinoa. Desi face parte din familia cerealelor, este de fapt o pseudo cereala intrucat se situeaza la interferenta dintre cereale si ierburi. Quinoa nu produce colesterol si nu rigidizarea arterele. Proprietatile semintelor comestibile de quinoa reduc cantitatea de grasimi din sange si previn formarea placilor de aterom, reducand riscul de atac de cord.
Hrisca
- mentine nivelul de glucoza din sange in limitele normale
- previne instalarea diabetului de tip II
- vitaminele si mineralele din boabele de hrisca scad probabilitatea de a face numeroase forme de cancer (cancer gastric, pulmonar, esofagian sau colo-rectal)
- mentine tanar sistemul nervos
- imbunatateste capacitatea de retinere si memorare
- va protejeaza impotriva accidentelor vasculare
- scade colesterolul
- tine sub control tensiunea arteriala
- previne aparitia pietrelor la bila
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Amestec de fulgi cu mere
Ingrediente
- 250 ml lapte
- 5 linguri amestec fulgi
- 2 mere
- 1 ou
- 1 lingurita scortisoara
- 2 lingurite unt
Mod de preparare
In laptele ce tocmai a dat in fiert se pun toti fulgii. Se lasa vasul acoperit timp de 15 minute. Intre timp se dau pe razatoare merele si se amesteca cu scortisoara. Se amesteca apoi fulgii cu 1 lingurita de unt, cu oul si merele.
Se unge un vas cu unt, se toarna compozitia sin se presara putina scortisoara.
Se baga la 170-180 grade pentru circa 30 min.
Pofta buna!