Driedfruits
Cosul tau

Linte neagra BIO - 500 g

Linte neagra BIO - 500 g
Linte neagra BIO - 500 g
Certificat BIO
Linte neagra BIO - 500 g
Linte neagra BIO - 500 g
Linte neagra BIO - 500 g
11,00 Ron
Fără TVA: 10,48 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produs certificat BIO.

Lintea neagra este bogata in antioxidanti si proteine, fiind indicata in curele de detoxifiere a organismului. Lintea neagra combate constipatia si detoxica ficatul. Este foarte bogata in molibden, un metal care face parte din structura unor enzime folositoare organismului uman. Atat de bogata in molibden este lintea incat 100 de grame reprezinta tot necesarul zilnic al organismului pentru acest metal. Molibdenul arde grasimile sanguine, ajuta la formarea hemoglobinei sau imbunatateste metabolismul celular. Este un aliment foarte sanatos, bogat in proteine. Este benefica in dieta pacientilor cu atrofie musculara, astenie, adinamie. La fierbere isi pastreaza forma; ideala in salate, supe. Are un continut important in proteine de buna calitate si usor asimilabile, glucide, vitaminele B si E , fier, zinc, magneziu.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.



Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Musaca de linte

Ingrediente:

 2 cani linte 

6-8 cartofi

3-4 catei usturoi

suc de rosii

sare si piper dupa gust

busuioc

cimbru

putin lapte

cateva rosii cherry

Mod de preparare:

Cartofii se fierb si se dau prin razatoarea mare, dupa care se asaza intr-un bol. 

Deasupra lor presaram putina sare si o cantitate mica de lapte, pentru a obtine o consistenta apropiata de cea a unui piure. 

In paralel, spalam si fierbem lintea si o amestecam apoi cu sare, usturoi, suc de rosii, cimbru si busuioc, pana cand obtinem o pasta. 

Intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet, asezam mai intai jumatate din cartofii rasi, deasupra pasta de linte, iar un al treilea strat va fi format din ultima cantitate de cartofi. 

Poti adauga si cateva rosii cherry la final, dupa care preparatul poate fi introdus la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri