-FARES---40-g-2-600x600.jpg)
- Stock: În Stoc
Contribuie la întarirea organismului si sustine sistemul imunitar
Daca medicii Antichitatii au încadrat macesul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialistii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanica. Iar la noi, bogatia în vitamine a fructelor sale a primit recunoasterea lumii medicale stiintifice la începutul secolului XX. Astazi, avem oricând la îndemâna un ceai care înlesneste digestia, potoleste setea si produce diureza. si care, chiar la o lunga întrebuintare, nu produce iritare rinichilor.
Ingrediente: fructe de maces (Cynosbati fructus).
Efect:
Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.
Întrebuintari principale:
Avitaminoza, inapetenta, sursa de vitamina C.
Alte întrebuintari:
Prevenirea racelii si gripei; oboseala; convalescenta; tulburari de circulatie periferica; litiaza renala; sechele de hepatita.
Contraindicatii:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Infuzie din 1 plic la 200 ml apã clocotitã, se acopera, se lasa 10 minute.
Întrebuintare:
Se beau 2 – 3 cani cu ceai pe zi.
Prezentare: 20 plicuri a 2 grame