Driedfruits
Cosul tau


Ceai colesterol (punga) Fares - 50 g

Ceai colesterol (punga) Fares - 50 g
Ceai colesterol (punga) Fares - 50 g
7,80 Ron
Fără TVA: 7,16 Ron
  • Stock: În Stoc
 Prune uscate 200 g -CADOU- la comenzi peste 150 de lei
 Prune uscate 200 g + Cocktail fructe asortate -CADOU- la comenzi peste 300 de lei 
 5% DISCOUNT la comenzi peste 1000 RON - cod cupon DISC5

 BENEFICII

  • Menţine valorile normale ale colesterolului. Acest efect se datorează efectelor combinate ale plantelor din compoziţia ceaiului. Conţinutul de ceai verde reduce considerabil nivelul colesterolului \”rău\” (LDL), alături de ventrilică şi rozmarin.
  • Are efect antioxidant.
  • Reduce riscul depunerii lipidelor în interiorul vaselor de sânge.
  • Susţine metabolizarea ficatului în acizi biliari. Beneficiu dat de conţinutul de păpădie, anghinare şi cicoare.
  • Ceaiul verde, păpădia, rozmarinul şi uleiul esenţial de lămâie stimulează metabolismul lipidic şi al colesterolului.

 Tip produs: Supliment alimentar

 Greutate netă: 50 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

 Ingrediente: Frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilică (Veronicae herba), păpădie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (Cynarae folium) 10%, ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).

Se beau 3 – 4 căni cu ceai pe zi, între mese.

Durata unei cure este de 2 – 3 luni.

Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

 Preparare: Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

 Atenţionări: Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

 Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

 Asocieri recomandate: Pentru normalizarea valorilor colesterolului vă recomandăm și o cură de 3 luni cu capsule Colesterol 1-M105, urmată de 3 luni cu capsule Colesterol 2-M105A.

 Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: Pe durata curei este preferabil să reduceţi cât mai mult posibil consumul de grăsimi saturate şi grăsimi „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), dulciuri şi produse de patiserie.

Puteţi consuma în cantităţi moderate grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (măsline, floarea soarelui, şofran, porumb, soia, in, rapiţă, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, caju, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite.

Pentru menţinerea unui nivel normal al colesterolului vă va ajuta consumul alimentelor bogate în fibre: cereale integrale, fulgi de cereale, tărâţe de ovăz, leguminoase (fasole, linte, năut, soia), ciuperci, fructe, legume. În acelaşi timp, este important să stimulaţi eliminarea deşeurilor metabolice şi a toxinelor şi de aceea este bine să consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai).

 Ce conţine ceaiul „Colesterol”?

Acest ceai reuneşte plante folosite tradiţional, asociate şi dozate optim de specialiştii noştri într-o reţetă originală: frunze de ceai verde (Theae folium) 25%, ventrilică (Veronicae herba), păpădie (Taraxaci herba) 20%, cicoare (Cichorii herba), frunze de rozmarin (Rosmarini folium), frunze de anghinare (Cynarae folium) 10%, ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum).

 Ce alte substanţe mai conţine?

Ceaiul nu conţine alte substanţe adjuvante, nici arome sau coloranţi.

 Ce beneficii are consumul acestui ceai?

-ceaiul verde, păpădia, rozmarinul şi uleiul esenţial de lămâie ajută la menţinerea unui nivel normal al colesterolului; menţin sănătatea cardiovasculară datorită catechinelor, polifenolilor şi beta-sitosterolului,

constituenţi prezenţi în această combinaţie de plante;

-ceaiul verde contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului; ajută la menţinerea elasticităţii vaselor;

-cicoarea susţine sănătatea vasculară;

-anghinarea şi ventrilica ajută la metabolizarea colesterolului și a lipidelor;

-anghinarea contribuie la păstrarea nivelului normal de lipide din sânge;

-rozmarinul prezintă proprietăţi antioxidante.

 În ce situaţii nu se poate consuma acest ceai?

Acest ceai nu este indicat copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 Ceaiul acesta poate fi consumat de către femeile gravide şi mamele care alăptează?

Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

 Acest ceai se poate administra concomitent cu medicamentele? Are efecte secundare?

La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

 Cum se prepară ceaiul? *pungă:

Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară.

 Care este doza recomandată?

Se beau 3 - 4 căni cu ceai pe zi, între mese.

 Care este durata unei cure?

Durata unei cure este de 2 - 3 luni. Cura se poate relua după o pauză de o lună.

Ce produse Fares se pot asocia pentru menţinerea nivelului normal de colesterol?

Pentru normalizarea valorilor colesterolului vă recomandăm o cură de 3 luni cu capsule Colesterol 1-M105, urmată de 3 luni cu capsule Colesterol 2-M105A. Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Colesterol-M102/M103.

 Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Pe durata curei este preferabil să reduceţi cât mai mult posibil consumul de grăsimi saturate şi grăsimi „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), dulciuri şi produse de patiserie.

Puteţi consuma în cantităţi moderate grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (măsline, floarea soarelui, şofran, porumb, soia, in, rapiţă, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, caju, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite. Pentru menţinerea unui nivel normal al colesterolului vă va ajuta consumul alimentelor bogate în fibre: cereale integrale, fulgi de cereale, tărâţe de ovăz, leguminoase (fasole, linte, năut, soia), ciuperci, fructe, legume. În acelaşi timp, este important să stimulaţi eliminarea deşeurilor metabolice şi a toxinelor şi de aceea este bine să consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai).


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri