Driedfruits
Cosul tau

Caju crud granulat - 200 g

Caju crud granulat - 200 g
Caju crud granulat - 200 g
Caju crud granulat - 200 g
Caju crud granulat - 200 g
Caju crud granulat - 200 g
9,80 Ron
Fără TVA: 8,99 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Datorita continutului de acid oleic (omega 6), caju-ul crud are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos. Magneziul continut de caju (270 mg/100 g) poate diminua intensitatea migrenelor, poate reduce tensiunea arteriala, problemele de respiratie. Fosforul (375 mg/100 g) este important pentru sistemul osos si dinti.

Caju este bogat in mineralul cupru. Un component essential al multor enzime, cuprul joaca un rol important intr-o pleada de procese chimice din organism. O astfel de enzime care contine cupru este tirozinaza care transforma tirozina in melanina, care este un pigment ce da culoarea parului si a pielii. Fara continutul de cupru mare precum este cel al caju-ului, aceste enzime nu si-ar putea face treaba.

Aceste nuci se pot consuma ca atare sau prajite, in diverse combinatii cu legume, sosuri, cereale si deserturi (inghetata, prajituri, torturi).

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Brânză vegană cu caju

Ingrediente

300g caju;

3 lingurițe de sare;

1 linguriță fulgi de ceapă;

1 linguriță pulbere de usturoi;

4 linguri fulgi de drojdie;

3 linguri de praf agar agar;

2 lingurițe zeamă de lămâie;

585ml de apă.

Mod de preparare

Amestecă în blender, timp de un minut, nucile caju, sarea, fulgii de ceapă, pudra de usturoi, fulgii de drojdie, zeama de lămâie și 235ml de apă.

Fierbe restul apei într-o cratiță mică până dă în clocot.

Adaugă treptat praful agar în timp ce amesteci până se îngroașă compoziția (aproximativ 2 minute).

Las-o să se răcească, apoi adaug-o în blender alături de celelalte ingrediente.

Amestecă toate ingredientele încă un minut.

Toarnă compoziția într-un bol de sticlă și depozitează-l la frigider timp de o oră.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Caju crud
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri