



- Stock: În Stoc
TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!
Grasimi 10-12%.
Pudra de cacao naturala, maro deschis cu tonuri aurii. Aroma intensa de cacao cu note subtile de fructe.
Principalul mod de folosinta: Ideala pentru topping-uri, bauturi instante, produse de patiserie, siropuri, dulciuri.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Vafe cu cacao și esență de rom
Ingrediente
2 buc ouă
25 g zahăr pudră
80 g unt topit
50 ml ulei
1 plic zahăr vanilat
25 g cacao
150 g făină
250 ml lapte
1 buc esență de rom
puțină sare
Mod de preparare
Punem ouăle într-un bol împreună cu zahărul pudră și le batem cu telu. Apoi adaugăm untul topit și răcit, uleiul, sarea și plicul de zahăr vanilat.
Am amestecat totul foarte bine, apoi am cernut cacao și făina.
În final am adăugat și restul ingredientelor:laptele și esența de rom. Am amestecat totul încât compoziția să nu aibă cocoloaşe.
Pas rețetă Vafe cu cacao și esență de rom 2 fotografie
Înainte să le coacem încălzim aparatul, apoi am pus în fiecare formă câte 3 linguri de compoziție și am închis aparatul.
Am copt aceste vafe timp de 10 minute, timpul de coacere depinde de modelul aparatului.
Pofta buna!