Driedfruits
Cosul tau

Cacao naturala (deschisa) - 500 g

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU SURPRIZA la comenzile de minimum 150 Ron!
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
10,40 Ron
Fără TVA: 9,54 Ron
  • Stock: În Stoc

 Grasimi 10-12%.

 Pudra de cacao naturala, maro deschis cu tonuri aurii. Aroma intensa de cacao cu note subtile de fructe.

 Principalul mod de folosire: ideala pentru topping-uri, bauturi instante, produse de patiserie, siropuri, dulciuri.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

Vafe cu cacao și esență de rom

Ingrediente

2 buc ouă

25 g zahăr pudră

80 g unt topit

50 ml ulei

1 plic zahăr vanilat

25 g cacao

150 g făină

250 ml lapte

1 buc esență de rom

puțină sare

Mod de preparare

Punem ouăle într-un bol împreună cu zahărul pudră și le batem cu telu. Apoi adaugăm untul topit și răcit, uleiul, sarea și plicul de zahăr vanilat. 

Am amestecat totul foarte bine, apoi am cernut cacao și făina.

În final am adăugat și restul ingredientelor:laptele și esența de rom. Am amestecat totul încât compoziția să nu aibă cocoloaşe.

Pas rețetă Vafe cu cacao și esență de rom 2 fotografie

Înainte să le coacem încălzim aparatul, apoi am pus în fiecare formă câte 3 linguri de compoziție și am închis aparatul. 

Am copt aceste vafe timp de 10 minute, timpul de coacere depinde de modelul aparatului.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri