



- Stock: În Stoc
TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!
Produs certificat BIO.
Continut de grasime: 10-12%
Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foarte fina.
Pudra de cacao este maron inchis, are gust amarui si da gustul inconfundabil de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Briosa de cacao
Ingrediente
250 gr faina
200 gr zahar
150 ml ulei
50 ml lapte
4 oua
Praf copt 1 buc
50 gr cacao
1 buc Zahar vaniliat
Mod de preparare
Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si putina sare, apoi se incorporeaza cacaoa si se amesteca bine.
Se pregateste tava pentru briose cu hartie in fiecare forma si se toarna cate 2 linguri din compozitie.
Pofta buna!