Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Boabe cacao BIO - 100 g

Boabe cacao BIO - 100 g
Boabe cacao BIO - 100 g
Certificat BIO
Boabe cacao BIO - 100 g
Boabe cacao BIO - 100 g
Boabe cacao BIO - 100 g
4,60 Ron
Fără TVA: 4,38 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este certificat BIO.

Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.

Boabele de cacao nu au continut de zahar, insa sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C si E. Continutul foarte ridicat de magneziu din boabele de cacao maresc puterea muschiului cardiac, descresc coagularea sangelui, regularizeaza tensiunea arteriala si reduce formarea cheagurilor de sange si aparitia atacurilor cerebrale. Magneziul ridica nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajuta la detoxifiere.

Boabele de cacao mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA – adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier.

Triptofanul este un aminoacid antidepresiv si joaca un rol important in productia de serotonina, un neurotransmitator anti-stres care reduce anxietatea si ne sporeste rezistenta la stres.

Dintre toate felurile de hrana naturala din cate exista, boabele de cacao au cea mai mare concentratie de antioxidanti, relevati in studii medicale ca fiind foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Cheesecake cu boabe de cacao crude

Pentru blat am folosit bucatele de biscuiti Oreo si le-am amestecat cu unt topit.

La 200g biscuiti se foloseste 60g unt. Am presat totul pe fundul unei tavi de gatit si am pus la rece minim o ora.

Crema:

  • 600g branza moale
  • 200g zahar pudra
  • 250g frisca lichida/ smantana pentru gatit
  • 1 lamaie
  • 12 g gelatina
  • bucatele din boabe de cacao crude

Primul pas este sa urmam instructiunile de pe ambalaj pentru prepararea gelatinei. Intre timp, se amesteca branza cu zaharul si zeama de lamaie. 

Apoi se adauga frisca/smantana, bucatile de cacao cruda si gelatina dizolvata. Se amesteca pana se incorporeaza si apoi se pune in forma in care am pus blatul. 

Se lasa la frigider pana se intareste.

Pentru glazura am folosit mure congelate si jeleu.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri