
- Stock: În Stoc
Produs fara gluten (garantat producator)
O delicatesă din bucătăria italiană pentru paste și orez, supe și sosuri, pentru preparate din pește, carne și legume.
Grija si pasiunea din spatele fabricarii conferă retetei o aroma unica, asa cum ati face acasa.
Roșiile proaspete folosite la prepararea sosului napoletan provin din lant certificat (UNI ENI ISO 22005). Se folosesc doar cele mai bune ingrediente, fara potentiatori de aroma, fara arome artificiale.
Ingrediente
rosii taiate * (91,5%), ulei de masline extra virgin *, ceapa * (1,5%), morcovi * (1,3%), sare de mare, telina * (1%)
*Organic
Conditii de pastrare: pastrati la frigider dupa deschidere.
Valori nutritionale 100 g
Energie
| 214kj
- 51kcal |
Grasimi | 3 g |
din
care acizi grasi saturati | 0,4 g |
Carbohidrati
| 5,9 g |
din
care zaharuri | 4,2 g |
Fibre | 1,7 g |
Proteine
| 1 g |
Sare | 0,8 g |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.