Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Amidon din porumb - 250 g

Amidon din porumb - 250 g
Amidon din porumb - 250 g
Amidon din porumb - 250 g
Amidon din porumb - 250 g
Amidon din porumb - 250 g
1,50 Ron
Fără TVA: 1,38 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Amidonul alimentar fin este obtinut din porumb si utilizat atat la gatit cat si la copt. Asigura o consistenta optima si confera un gust aparte deserturilor, supelor, sosurilor si mancarurilor din legume sau fructe.

Este folosit ca agent de ingrosare pentru diverse produse alimentare, cum ar fi: supe, sosuri, soteuri, creme.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Crema de vanilie cu lapte si amidon de porumb

Ingrediente

  • 1 kg de lapte
  • 5 linguri pline de amidon de porumb (aprox. 90 gr)
  • 1 cescuta de zahar (aprox. 100 gr)
  • vanilie
  • scortisoara

Punem amidonul de porumb intr-o cana si adaugam lapte rece amestecand pana se dizolva tot (amidonul de porumb se dizolva numai in lichide reci). 

Intr-o cratita punem restul laptelui la fiert si cand incepe sa fiarba micsoram focul si adaugam zaharul, vanilia, si amidonul dizolvat in laptele rece. 

Lasam sa mai dea cateva clocote amestecand incontinuu cu o lingura de lemn (are tendinta sa se prinda usor la fund in aceasta faza si sa faca cocoloase) pana se face compozitia ca o crema groasa (atentie, pentru ca se face foarte repede) si apoi stingem focul. 

Punem compozitia cu polonicul in castronase, presaram pe deasupra praf de scortisoara si ornamentam cu dulceata dupa preferinta. 

Cand se racesc punem castronasele la frigider si le acoperim (cu capac sau cu folie transparenta de bucatarie).

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri