Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in data de 26.11 se vor livra pe data de 27.11. Cele plasate incepand cu data de 27.11 se vor livra incepand cu 03.12. Va multumim!

Aloe vera confiata cuburi - 100 g

Aloe vera confiata cuburi - 100 g
Aloe vera confiata cuburi - 100 g
Aloe vera confiata cuburi - 100 g
Aloe vera confiata cuburi - 100 g
Aloe vera confiata cuburi - 100 g
6,90 Ron
Fără TVA: 6,33 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Aloe vera - una dintre sursele naturale vegetale de vitamina B12, si vitamina A, E si proteine, magneziu, zinc, acizi grasi esentiali care contin multe minerale vitale in procesul de crestere si in functionarea sanatoasa a tuturor organelor corpului. Acestea patrund in piele, scad inflamatiile si promoveaza vindecarea tesutului.

Aloe vera e o planta folosita pentru tratarea unui numar mare de afectiuni ale pielii, printre care si acneea.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Rulada cu fructe confiate

INGREDIENTE

  •  200-230 g nuci măcinate
  •  100 g unt
  •  200 g zahăr
  •  60 g cacao
  •  4 linguri zeamă de portocale
  •  1 lingurita coajă de portocală

Pentru cremă

  •  150 g unt
  •  80 g zahăr pudră
  •  1 pachet zahăr vanilat
  •  100 g fructe confiate
  •  1 lingura nucă de cocos

Pentru ornat

  •  nucă de cocos şi migdale

MOD DE PREPARARE

1. Zahărul, 4 linguri de apă şi zeama de portocale se pun într-o oală cu fundul mai gros şi se fierb până se obţine un sirop legat. Se adaugă coaja de portocale şi se lasă să se răcească. Se amestecă apoi cu nuca măcinată, mai întâi 200 g, untul şi cacaua. Dacă se obţine un aluat prea moale, se mai adaugă şi restul de nucă. Compoziţia obţinută se întinde într-o foaie groasă de 1-1,5 cm. Se pune pe o hârtie pergament şi se taie în formă dreptunghiulară. Marginile se păstrează.

2. Pentru cremă, se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se topeşte tot zahărul. Se adaugă fructele confiate şi nuca de cocos.

3. Se întinde crema de unt pe blatul dreptunghiular şi se presară restul de aluat tăiat fâşii. Se rulează, apoi se presară nuca de cocos şi se împachetează în hârtia pergament. Se lasă la rece până a doua zi.

4. Se taie felii şi se ornează cu migdale.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri